top of page

TYÖPAJAT JA YHTEISTYÖPELIT

Tilauksesta tarpeen mukaan ammattilaisen ohjauksessa

MYSTEERIPELIT LAPSILLE

Voipaalan taidekeskuksessa Sääksmäellä sukelletaan toukokuussa teatterin ja mysteerien maailmaan! Hyvää palautetta saanut luokkaretkiohjelma opettaa niin alueen historiaa, draamakasvatusta kuin ryhmätyötaitojakin ja – mikä parasta – kutkuttavat seikkailumieltä!

syys_julkisivu_vaaka.jpg
2019_Sanna etualalla.jpg

KASILUOKKALAISET TAIDETESTAAJINA

Kasiluokkalaiset valtaavat Voipaalan taidekeskuksen jo kolmatta kertaa mysteeripakopelin avulla taiteeseen tutustuen. Kyseessä on valtakunnallinen Taidetestaajat-hanke. Pääsevätkö kasit taidetta pakoon? Suunnittelijoina ja vetäjinä Sanna ja Veli-Pekka Ristaniemi.

HEITTÄYDYTÄÄN YHDESSÄ!-TYÖPAJA

Heittäydytään yhdessä-työpajan tarkoituksena on pitää hauskaa, mokata tositarkoituksella ja ryhmäytyä turvallisessa tilassa, mutta tutusta työympäristöstä poiketen. Työpajassa tehdään improvisaation perusharjoitteita, draamallisia kokeiluja sekä tutkitaan vuorovaikutusta myös arkipäivän kohtaamisissa. Ryhmäytyminen, nauru ja uudet ideat ovat taattuja! Myös suuret ryhmäkoot ovat mahdollisia, jolloin jakaudutaan kahteen tai useampaan ryhmään ohjaajien kera.

Ryhmäkuva -6.jpg
Ryhmäkuva_kallio_pienet-31.jpg

RÄÄTÄLÖITY TILAISUUS

Tarvitsetpa tilaisuuteesi fasilitaattorin, yhteistyöpeliohjaajan, mindfullnesohjaajan tai esiintymiskonsultin, löydät sen kollektiivista!

Työpajat ja yhteistyöpelit: Performances
bottom of page