top of page

TYÖPAJAT JA YHTEISTYÖPELIT

Tilauksesta tarpeen mukaan ammattilaisen ohjauksessa

MATKAN VARRELTA-TYÖPAJA HOIVAKOTEIHIN

Matkan varrelta-työpajassa lähdemme yhteiselle matkalle Selman tarinaan siihen yhdessä osallistuen, eläytyen ja vaikuttaen. Työpajaan sisältyy musiikkia, liikettä ja draamallisia menetelmiä, mutta se soveltuu erinomaisesti myös muistisairaille ja liikuntarajoitteisille. Jokainen voi osallistua vain kuuntelemalla tai omien voimien mukaan.

Työpajan suunnittelu ja toteutus: Henna Valkeamäki ja Sanna Ristaniemi

Henna Valkeamäki on näyttelijä FIA, teatteri-ilmaisun ohjaaja AMK, lähihoitaja sekä erikoistunut lisäopinnoissaan niin tanssipedagogiikkaan kuin fyysiseen teatteriin.

Sanna Ristaniemi on näyttelijä FIA, teatteri-ilmaisun ohjaaja YAMK ja valmistunut kulttuurihyvinvoinnin erityisasiantuntijaksi. Lisäksi hän opiskellut musiikkiteatteria ja laulua.

20230128_160617 (1).jpg
20230522_133147.jpg

ILO-ORAVAN JA KUURA-KETUN METSÄRETKI

Ilo-orava ja Kuura-kettu tarjoilevat hauskaa liikkumista ja draamaharjoitteita koko ryhmälle! Sopii päiväkoti-ikäisille. Voidaan toteuttaa sisätiloissa tai metsäretken yhteydessä.

HEITTÄYDYTÄÄN YHDESSÄ!-TYÖPAJA

Heittäydytään yhdessä-työpajan tarkoituksena on pitää hauskaa, mokata tositarkoituksella ja ryhmäytyä turvallisessa tilassa, mutta tutusta työympäristöstä poiketen. Työpajassa tehdään improvisaation perusharjoitteita, draamallisia kokeiluja sekä tutkitaan vuorovaikutusta myös arkipäivän kohtaamisissa. Ryhmäytyminen, nauru ja uudet ideat ovat taattuja! Myös suuret ryhmäkoot ovat mahdollisia, jolloin jakaudutaan kahteen tai useampaan ryhmään ohjaajien kera.

Ryhmäkuva -6.jpg
Ryhmäkuva_kallio_pienet-31.jpg

RÄÄTÄLÖITY TILAISUUS

Tarvitsetpa tilaisuuteesi fasilitaattorin, yhteistyöpeliohjaajan, mindfullnesohjaajan tai esiintymiskonsultin, löydät sen kollektiivista!

Työpajat ja yhteistyöpelit: Performances
bottom of page